Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com

Våra behandlingar

De sk argrynkorna uppstår när musklerna mellan ögonbrynen drar ihop sig, vilket kan göra att man ser arg, nedstämd eller bekymrad ut även om man inte känner så. Detta kan åtgärdas genom en behandling med botulinumtoxin som gör att ögonbrynen slappnar av och rynkorna minskar i synlighet. Vid upprepade behandlingar kommer kroppen succesivt att bygga om huden så att rynkorna permanent försvinner

Sura mungipor är ett tillstånd där mungiporna pekar nedåt, vilket kan bero på flera faktorer som åldrande, dålig hudelasticitet eller genetiska predispositioner. Effekten är att man
ser sur eller nedstämd ut.

Fillers kan användas för att behandla sura mungipor genom att fylla ut och lyfta huden runt mungiporna. Även ökad volym i mellanansiktet dvs kinderna, kan vara fördelaktigt för att lyfta huden ytterligare.

Anguli oris är en ansiktsmuskel som drar ned mungiporna. Genom en behandling av DAO (depressor anguli oris muskeln) kan den göras mer avslappnad, vilket lyfter mungiporna och ger en mer ungdomlig utstrålning.

Nedan kan du läsa om våra behandlingar för bättre ansiktsuttryck.

Är du osäker på vilken behandling som är rätt för dig?
Boka en gratis konsultation.

Populära behandlingar

Fillers

Fillers är en populär estetisk behandling som används både för att formförändra ansiktet och för att minska tecken på åldrande.

Läs mer

Sculptra

PLLA har visat sig vara en effektiv och säker substans för att återställa kollagenproduktionen i huden. Sculptra är därför ett populärt val för personer som vill återfå en ungdomligare hud med mindre synliga ålderstecken.

Läs mer

Sofwave

Sofwave är en ny teknologi för alla hudfärger som ger helt nya möjligheter att snabbt och enkelt åstadkomma en uppstramning av huden.


Läs mer