Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Dermapen

Om behandlingen

Dermapen är en typ av mikronålbehandling som används för att allmänt förbättra hudens utseende och struktur samt för behandling av rynkor, fina linjer, acneärr, stora porer, pigmentförändringar, solskador och ojämn hudton.

Vad är Dermapen?


Det finns olika typer av mirkonålbehandlingar. På The Faculty” använder vi Dermapen, som är den ledande tekniken i världen. Per Hedén är en internationell auktoritet inom detta område och har utvecklat nya sätt för användning av dessa tekniker samt utbildat behandlare i alla världsdelar.

Mikronålbehandling används för att förbättra hudens utseende och struktur samt för att behandla vissa hudproblem. Behandlingen utförs med en liten, handhållen enhet som innehåller en serie extremt tunna nålar. Nålarna vibrerar och penetrerar huden, vilket skapar små mikrokanaler som stimulerar hudens produktion av kollagen och dess naturliga läkningsprocess. För att optimera resultatet förs också speciellt utvecklad hyaluronsyra in i huden med nålbehandlingen. Även patientens egna stamceller och PRP kan föras in i huden i samband med nålbehandlingen

Innan och under behandlingen appliceras ett serum på huden för att minska obehag, förbättra penetration av nålarna samt för att slussa ner olika ämnen i huden som skall bidra till den önskade effekten. Valet av serum sker individuellt och anpassas till patientens hud och till det som skall behandlas. Behandlingstiden är normalt mellan 30 och 60 minuter.

Vad behandlas?

Dermapen används allmänt för att ge ansikte, hals och dekolletage en jämnare och fastare hy med mer lyster. Metoden används även specifikt för behandling av rynkor, fina linjer, acneärr, stora porer, pigmentförändringar, solskador samt generellt ojämn hudton.

Hur många behandlingar behövs?

Resultatet kan synas redan efter en behandling, men vanligtvis krävs flera behandlingar med ca 4 till 6 veckors mellanrum för att uppnå optimal effekt .

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid