Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com

Våra behandlingar

När vi blir äldre genomgår vår hud naturliga förändringar som normalt ger synliga effekter i form av rynkor, slapphet samt minskad elasticitet och lyster.

En väsentlig orsak till dessa förändringar kan kopplas till förlust av olika ämnen i huden som exempelvis kollagen, elastin och hyaluronsyra. I takt med åldrandet reduceras kroppens förmåga att producera dessa ämnen, samtidigt som befintliga ämnen bryts ner. Huden förlorar därigenom gradvis sin fasthet, spänst och elasticitet.

Genom nya produkter och behandlingstekniker är det emellertid möjligt att bromsa åldrandeprocessen och bibehålla en friskare och ungdomligare hy långt upp i åldrarna.

Nedan kan du läsa om våra behandlingar för fin och slät hud.

Är du osäker på vilken behandling som är rätt för dig?
Boka en gratis konsultation.

Populära behandlingar

Fillers

Fillers är en populär estetisk behandling som används både för att formförändra ansiktet och för att minska tecken på åldrande.

Läs mer

Sculptra

PLLA har visat sig vara en effektiv och säker substans för att återställa kollagenproduktionen i huden. Sculptra är därför ett populärt val för personer som vill återfå en ungdomligare hud med mindre synliga ålderstecken.

Läs mer

Sofwave

Sofwave är en ny teknologi för alla hudfärger som ger helt nya möjligheter att snabbt och enkelt åstadkomma en uppstramning av huden.


Läs mer