Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

IPL

Om behandlingen

IPL – som står för Intensivt Pulserat Ljus – är en populär metod för behandling av slapp och glåmig hud samt för borttagning av bruna fläckar, vissa blodkärlsförändringar, åldersfläckar och oönskad hårväxt

Vad är IPL?

Effekten av IPL (Intensivt Pulserat Ljus) uppnås genom att man använder ljus med hög energitäthet, Till skillnad från laserbehandlingar, som bara använder en begränsad våglängd av ljus, använder IPL ett mycket bredare spektrum. Med olika filter kan man selektera den våglängd som är optimal för den aktuella behandlingen. Behandlingen sker i korta impulser som tränger in i huden och påverkar pigment eller röda blodkroppar.

Vad behandlas?

IPL är en populär metod för behandling av slapp och glåmig hud samt för borttagning av bruna fläckar, åldersfläckar och oönskad hårväxt.

Behandlingstid

Behandlingstiden varierar mellan 15 och 60 minuter beroende på område och omfattning av behandlingen. Vanligtvis krävs flera behandlingar för att uppnå önskat resultat; normalt med 3-4 veckor mellan behandlingarna.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid