Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Laser

Om behandlingen

Laser är en behandling med intensivt ljus, där frekvenser och andra tekniska parametrar kan utformas för olika önskade behandlingseffekter på huden; alltifrån att allmänt ge en finare hud till att ta bort hudfläckar, icke önskad hårväxt och tatueringar.

Vad är en laserbehandling?

Genom laserteknik skapas en intensiv ljusstråle som bara använder sig av en liten del av de våglängder som finns i vårt dagliga ljus. Med stor precision kan strålen riktas mot viss del av huden. Syftet är vanligtvis att avlägsna icke önskade hudceller eller påverka pigmentet i exempelvis blodkärl. Genom val av frekvens, av intensitet samt av ett antal andra tekniska parametrar, kan en laser konstrueras och ställas in så att den ger den specifika effekt som önskas.

Rätt använt är laser ett effektivt dermatologiskt hjälpmedel och vi har ett brett utbud av behandlingar. För säkra behandlingar utan skador och för att uppnå optimalt resultat, fordras gedigen kunskap och erfarenhet.

Vad behandlas?

Laser används med goda resultat för behandling av rynkor samt för slapp hud på händer, hals och ansikte. Man tar bort de yttre lagren av huden för att stimulera kollagenproduktionen i de underliggande hudlagren.

Tekniken används även för att ta bort solfläckar, åldersfläckar, bruna fläckar och tatueringar samt för behandling av acne.

Behandlingstid

För flertalet laserbehandlingar erfordras att behandlingen upprepas, vanligtvis med ca 1 månads mellanrum.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid