Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Profhilo

Om behandlingen

Profhilo är en injektionsbehandling för att motverka synliga ålderstecken i huden på ett naturligt sätt. Genom höga halter av hyaluronsyra ger behandlingen en mjukare och ungdomligare hud med mer lyster.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en innovativ ”anti-aging” behandling för att återställa hudens naturliga spänst och fuktighet samtidigt som den ger en mer hälsosam och naturlig lyster.

Behandlingen består av en serie små injektioner av sk stabiliserad hyaluronsyra. Genom att injicera hyaluronsyran på detta sätt kan den tränga djupare in i huden och därmed ge en mer effektiv och långvarig effekt.

Profhilo är en skonsam behandling som inte kräver någon återhämtningstid eller särskild efterbehandling. De flesta patienter upplever att de kan återgå till sin vanliga vardag direkt efter behandlingen.

Vad behandlas?

Profhilo används främst på ansikte, hals och decolletage, men kan även användas på andra delar av kroppen där man vill ge huden ett yngre och spänstigare utseende som händer, armar, och knän.

Hur länge varar effekten?

En framträdande egenskap hos Profhilo är dess specifika inverkan på hudens förmåga att behålla sin fuktighet. Detta förlänger varaktigheten av behandlingens effekter på ett sätt som av många upplevs som positivt i förhållande till andra behandlingar. Resultatet är vanligtvis synligt i cirka 6 månader.

Skinbooster och Profhilo är båda injektionsbehandlingar för hudkvalité.

Skinbooster återfuktar på djupet och ger huden lyster, det är behandlingen som förbättrar fuktbalans, ökar spänst och stärker huden, du får en uppiggande effekt och minskade linjer/rynkor.

Profhilo ger omedelbar uppstramande verkan och fungerar som en blandning av fillers och skinbooster. Klinisk data bekräftar förbättring i hudens struktur, elasticitet & fuktbalans. En anti-aging behandling som injiceras i huden enligt en specialutvecklad injektionsteknik.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid