Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Sofwave

Om behandlingen

Sofwave är en ny teknologi för alla hudfärger som ger helt nya möjligheter att snabbt och enkelt åstadkomma en uppstramning av huden.


Vad är Sofwave?

Sofwave är en ny teknologi för alla hudfärger som använder en egenutvecklad ultraljudsteknik för att återskapa kollagen; hudens naturliga ämne för spänst och elasticitet. Den ger helt nya möjligheter att enkelt och effektivt åstadkomma en uppstramning av huden.

Ultraljudsenergin riktas exakt till det djup som är optimalt för att föryngra kollagenfibrerna och kan där skapa exakt den temperatur som önskas. Behandlingen har ingen påverkan på hudens yttre yta, vilket gör att den kan genomföras även när huden utsatts för särskilt påverkan; exempelvis under en dag i solen.

Vad behandlas?

Softwave används för att lyfta ögonbryn samt slapp hud runt ögon, hals och käklinje. Effekten syns normalt direkt och blir successivt bättre under 3 – 4 månader efter behandling. Ingen återhämtning och ingen rodnad, svullnad eller andra negativa effekter efter behandling.

Hur länge varar effekten?

För optimalt resultat rekommenderas att göra behandlingen en gång per år.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid