Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com

Våra behandlingar

Vi använder Q-switchad laser för att ta bort tatueringar. Det är en av de mest effektiva metoderna men också en av de mest avancerade och tekniskt krävande.

Lasern producerar korta, högintensiva ljuspulser i nanosekundområdet. Dessa ljuspulser riktas mot tatueringen och bryter ned de färgade pigmenten i huden. När pigmenten har brutits ned, kan kroppens naturliga processer ta över och transportera bort de fragmenterade pigmenten från huden.

Processen för att ta bort en tatuering med Q-switchad laser kräver vanligtvis flera behandlingar; hur många beror på tatueringens storlek och färg. Vi erbjuder bedövning för minskat obehag.

Är du osäker på vilken behandling som är rätt för dig?
Boka en gratis konsultation.

Populära behandlingar

Fillers

Fillers är en populär estetisk behandling som används både för att formförändra ansiktet och för att minska tecken på åldrande.

Läs mer

Sculptra

PLLA har visat sig vara en effektiv och säker substans för att återställa kollagenproduktionen i huden. Sculptra är därför ett populärt val för personer som vill återfå en ungdomligare hud med mindre synliga ålderstecken.

Läs mer

Sofwave

Sofwave är en ny teknologi för alla hudfärger som ger helt nya möjligheter att snabbt och enkelt åstadkomma en uppstramning av huden.


Läs mer