Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Grundaren av The Faculty, docent Per Héden, är en av världens ledande plastikkirurger och en internationellt erkänd key opinion leader och föreläsare inom området estetiska behandlingar. Han har varit verksam i Sverige och internationellt i över 40 år.

Fram till för några år sedan var han verksam på Akademikliniken, som han startade med kollegan Jan Jernbeck i början på 90-talet. Han har under de senaste 30 åren utbildat ett stort antal läkare och sköterskor i både kirurgiska och icke-kirurgiska tekniker.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid

Per Hedéns intresse för forskning och utveckling ledde till att han för drygt 20 år sedan startade en vetenskaplig kongress med namnet Beauty Through Science; BTS. Kongressen, som årligen samlar ca 1 000 delegater i Stockholm, har sedan några år även etablerats i USA.

Idén bakom The Faculty är att tillsammans med en grupp utvalda medarbetare starta en verksamhet som tar estetiska behandlingar till en ny nivå. En verksamhet som genom en nära relation till vetenskap och forskning – kombinerat med drivkraften att ständigt utvecklas – erbjuder det senaste och bästa när det gäller behandlingsmetoder och produkter.

Vid sidan av kravet på professionell nivå är en viktig aspekt vid rekrytering till verksamheten att skapa ett team med gemensam inställning till samarbete och patientservice. Social förmåga och positiv energi är väsentliga kriterier.

Vår nya klink har bästa möjliga läge invid Stureplan på Humlegårdsgatan 14 (samma hus som restaurant Hillenberg). 300 nyrenoverade kvadratmeter 2 tr upp med eget entréplan och totalt 8 behandlingsrum.

Vår målsättning är att vi så småningom skall vara ca 10 personer som tar emot på kliniken. Vi som öppnar presenterar oss under avsnittet Medarbetare. Du är hjärtligt välkommen att boka tid eller titta förbi när det passar.