Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Anita Mackegård
Hudbehandlingar

Diplomerad Internationell Hudterapeut Cidesco 1993

Direkt efter att hon blivit klar med sin grundutbildning, rekryterades Anita av Per Hedén och Jan Jernbeck till Akademikliniken. Det första hon fick göra var att resa till USA för att utbilda sig vidare i bl.a. New York, Los Angeles och Phoenix för att lära sig det senaste inom medicinsk hudvård. När vidareutbildningen var klar, startade hon Hudvårdsenheten på Akademikliniken.

Sammantaget var Anita på Akademikliniken i ca 10 år med avbrott för perioder då hon var bosatt utomlands i New York respektive Singapore. Under senare år har hon arbetat på bl.a. Sollevi, Atelier Restylane, Plastikkirurgigruppen och Art Clinic. Under hela sin karriär har hon löpande uppdaterat sig och deltagit i internationella utbildningar om nya och bättre behandlingstekniker. Hon har även själv haft ansvar för utbildningar i laser och IPL.

Anitas självklara naturlighet och tryggheten i hennes person – som till viss del förmodligen kan kopplas till hennes norrländska härkomst – gör att hon har lätt att vinna sina patienters förtroende. Till detta kan läggas en svårslagen kunskap och erfarenhet inom estetiska hudbehandlingar. 30 år efter att hon blev klar med sin utbildning, är hon fortfarande lika engagerad, entusiastisk och förtjust i sitt arbete.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Anita Mackegård?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.