Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Maximilian Otte
Plastikkirurgi, Injektionsbehandlingar

Dr. Maximilian Otte är plastikkirurg med passion för sitt yrke och med över 15 års erfarenhet. Han är särskilt uppskattad för sin förmåga att skapa naturliga resultat utifrån ett helhetskoncept baserat på patientens önskemål och förutsättningar.

Han arbetade tidigare som överläkare på Tysklands främsta klinik inom bröstrekonstruktion efter cancer och har de senaste 8 åren arbetat som senior plastikkirurg på Akademikliniken.

Nu ser han fram emot att tillsammans med Per Heden och andra framstående kollegor ge sina patienter det bästa möjliga plastikkirurgiska konceptet med det holistiska tänket i fokus.

Han brinner för motion. Om han inte står i operationssalen eller gör konsultationer, hittar du honom antingen ute på havet med sin familj eller i Alperna.

Ni kan boka en konsultation för plastikkirurgi eller injektion hos Dr. Maximilian Otte på The Faculty, precis vid Stureplan, på Humlegårdsgatan 14.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Maximilian Otte?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.