Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Sofia Augustsson
Injektionsbehandlingar, Hudbehandlingar

Leg. Sjuksköterska Karolinska 2005

Sofia är legitimerad sjuksköterska sedan 2005 och har arbetat inom akutsjukvård och kvinnosjukvård på Karolinska- och Södersjukhuset. 2006 började hon arbeta inom plastikkirurgi och 2007 utbildade sig Sofia inom estetisk injektionsteknik och medicinsk hudvård. Sedan dess har hon arbetat på bl. a Kirurgcentrum, Stureplanskliniken och Akademikliniken i Stockholm.

Sofia är en av Nordens mest kompetenta och erfarna behandlare. Utöver sin breda kunskap och erfarenhet inom injektionsbehandlingar, behärskar hon även behandlingar som Microneedling/Dermapen, kemisk peeling, IPL, kärlbehandlingar samt hårtransplantationer och laser.

Sofias personliga utstrålning av värme, lugn och trygghet i kombination med hennes professionella engagemang och kunnande, har lett till att hon idag har hundratals nöjda och trogna kunder.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Sofia Augustsson?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.