Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Vill du delta i ett forskningsprojekt som handlar om att förändra form eller volym på kinder?

Om studien

The Faculty söker dig som är 22-65 år och vill förändra form eller volym på dina kinder på grund av medicinska eller åldersrelaterade skäl. Studien omfattar 12 besök på kliniken och pågår under ungefär 2 år. Vi söker även dig som planerar att genomgå en ansiktslyftning. Du ska isåfall besöka klinken vid 5-6 besök under 3-6 månader.

Studien genomförs för att undersöka en ny typ av filler som inte finns ute på marknaden. Målet är att undersöka om denna filler är säker att använda och kan användas för att förändra form eller volym på kinder.

Du kommer att få ersättning för resor och förlorad arbetstid. Är du intresserad av delta i studien? Skicka då för- och efternamn samt telefonnummer till forskning@thefaculty.com så återkommer vi till dig inom kort. Ansvarig för studien är docent Per Hedén.

De personuppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) 2016/679. Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten och Läkemedelsverket.