Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Vill du förbättra utseendet på rynkor mellan dina ögonbryn?

Om studien

The Faculty söker kvinnor och män under 65 år som vill göra en estetisk förbättring av rynkorna mellan sina ögonbryn. En studie genomförs för att ge ytterligare karakterisering av ett nyligen godkänt botulinumtoxin.

Produkten finns redan på marknaden i USA, Kanada och Storbritannien och introduceras nu i Europa. Du måste vara helt frisk för denna studie.

Under den 18 månader långa studien kan du vara berättigad till upp till 6 behandlingar som kommer att tillhandahållas utan kostnad för dig. Alternativa behandlingar, utan studiedeltagande, kan också vara tillgängliga.

Är du intresserad av delta i studien? Skicka då för- och efternamn samt telefonnummer till forskning@thefaculty.com så återkommer vi till dig inom kort.

Deltagandet är frivilligt och du kan avbryta ditt deltagande när som helst. De personuppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (GDPR) 2016/679. Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten.