Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Skinbooster

Om behandlingen

Skinbooster är en populär behandling för att förbättra hudens utseende och hälsa. Behandlingen används för att ge huden en hög mängd hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i kroppen, vilket hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad.

Vad är Skinbooster?

Genom att injicera små mängder hyaluronsyran direkt under eller i huden, kan Skinbooster hjälpa till att förbättra hudens fuktbalans och ge en mjukare och mer ungdomlig utstrålning. Behandlingen kan också hjälpa till att minska fina linjer och rynkor samt öka hudens fasthet och spänst.

Skinbooster utförs vanligtvis i en serie av små injektioner på det område som ska behandlas. Behandlingen är relativt skonsam och kan utföras utan behov av återhämtningstid eller särskild efterbehandling. Vanligtvis behövs flera behandlingar för att uppnå önskat resultatet, och resultatet framträder gradvis och naturligt.

En fördel med Skinbooster är att hyaluronsyran som används i behandlingen är biokompatibel, vilket innebär att det är en substans som kroppen redan känner igen. Detta minskar risken för allergiska reaktioner och oönskade biverkningar.

Vad behandlas?

Behandlingen används vanligtvis för ansikte, hals och dekolletage vid åldrad och torr hud. Den kan även användas för att behandla händer, läppkontur och örsnibbar och andra utsatta områden samt för att minska synligheten hos akneärr och fina linjer.

Hur länge varar effekten?

Resultatet av Skinbooster är normalt synligt under en längre tid – vanligtvis upp emot 12 månader från första behandling. Detta gör den till ett populärt val för personer som vill ha en naturlig och hållbar förbättring av sin hud.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid