Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Studier

På The Faculty är vi stolta över att bedriva forskning och genomföra kliniska studier, och tycker att det är viktigt att vara med och driva utvecklingen framåt för nya och säkrare behandlingar.

Vi följer strikta riktlinjer och har för våra kliniska studier godkännande från Etiska prövningsnämnden, samt vid behov från Läkemedelsverket, vilket är standard inom alla läkemedels- och/eller deviceprövningar. Vi samarbetar alltid med professionella CRO-företag som partners, utöver studiens sponsorer.

Om du är nyfiken på någon av våra pågående studier så kan du läsa mer om dem här nedan.

Har fler frågor om våra studier är du välkommen att kontakta oss på forskning@thefaculty.com så svarar vi gärna på dem.

Vill du delta i ett forskningsprojekt som handlar om att förändra form eller volym på kinder?

The Faculty söker dig som är 22-65 år och vill förändra form eller volym på dina kinder på grund av medicinska eller åldersrelaterade skäl. Vi söker även dig som planerar att genomgå en ansiktslyftning.

Läs mer

Vill du förbättra utseendet på rynkor mellan dina ögonbryn?

The Faculty söker kvinnor och män under 65 år som vill göra en estetisk förbättring av rynkorna mellan sina ögonbryn. En studie genomförs för att ge ytterligare karakterisering av ett nyligen godkänt botulinumtoxin. Produkten finns redan på marknaden i USA, Kanada och Storbritannien och introduceras nu i Europa.

Läs mer