Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

PRX-T33

Om behandlingen

PRX-T33 är en kosmetisk behandling för en rad hudåkommor som fina linjer och rynkor, ojämn hudton, pigmentförändringar, ärr, acne och solskador.

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en kosmetisk behandling som används för att förbättra hudens utseende och textur. PRX står för ”percutaneous rejuvenation treatment”; eller på daglig svenska ” föryngring genom medicinsk behandling genom huden”.
PRX-T33 består av en kombination av ämnen, bl.a en hög koncentration av triklorättiksyra och väteperoxid. Ämnena penetrerar huden och stimulerar kollagenproduktionen, vilket resulterar i en förbättring av hudens fasthet och elastitet.
Behandlingen är relativt smärtfri och tar vanligtvis cirka 15-30 minuter. Efter behandlingen kan huden kännas lite öm och visa en lätt rodnad, men detta är vanligtvis kortvarigt och försvinner inom några timmar till några dagar.

Vad behandlas?

PRX-T33 användas för att specifikt behandla olika hudproblem, inklusive rynkor, solskador, pigmentering, acneärr och ojämn hudton. PRX-T33 kan också användas för att förbättra hudens allmäna hälsa och utseende.

Effekten

Effekten kan vara synlig redan efter en behandling, men vanligtvis krävs flera behandlingar med 1 till 2 veckors mellanrum för att uppnå önskat resultat.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid