Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

PRP

Om behandlingen

PRP är en naturlig behandling för att förbättra hudens struktur, lyster och elasticitet. Behandlingen kan även användas för att främja hårtillväxt.

Vad är PRP?

En del av vårt blod består av plasma, vilken innehåller en hög koncentration av olika tillväxtfaktorer.

PRP (Platelet Rich Plasma) är en naturlig behandling som innebär att en liten mängd blod (som tas från armvecket) centrifugeras för att separera blodplättarna från resten av blodet. Dessa injiceras sedan i huden, vilket hjälper till att föryngra huden, stimulera produktionen av kollagen och öka blodcirkulationen.

Vad behandlas?

PRP används för att förbättra hudens struktur, lyster och elasticitet samt för att minska synligheten av rynkor, ärr och solskador.

PRP används även för att främja hårväxt och förbättra hälsan hos hårfolliklarna. Den högkoncentrerade plasman injiceras i hårbotten för att öka hårtillväxten, förbättra hårets kvalitet och täthet  samt minska risken för framtida håravfall.

PRP fungerar inte för alla som lider av håravfall och resultaten kan variera från person till person. Behandlingen rekommenderas vanligtvis för personer med ärftligt eller diffust håravfall, men hjälper inte vid håravfall som orsakas av medicinska tillstånd eller medicinering.  Vid hårtransplantationer använder vi även PRP för att förbättra överlevnaden av transplanterat hår.

Hur lång tid tar behandlingen?

För att uppnå optimalt resultat rekommenderas en serie med 6 behandlingar med fyra veckors mellanrum och därefter en underhållsbehandling var 6:e månad.

Vill du boka en behandling?
Boka en gratis konsultation.

Boka tid