Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Jenny Hanzon
Kosmetiska tatueringar

Diplomerad kosmetisk tatuerare 2005

Jenny har ägnat sig åt konstnärligt skapande i hela sitt liv. Hon är utbildad illustratör från Beckmans reklam- och konstskola och har bl.a. gjort ett stort antal bokomslag för Wahlströms bokförlag och för Bonniers m.fl. Under senare år har hon i sitt målande mest ägnat sig åt personporträtt i olja.

Jenny har en utåtriktad personlighet med ett engagemang och intresse för andra människor. Den sidan är svårt att få utlopp för i ett renodlat konstnärskap, men i rollen som kosmetisk tatuerare har hon funnit den perfekta kombinationen.  Här får hon fullt ut användning för sitt konstnärliga kunnande samtidigt som hon får möjlighet att hjälpa och engagera sig i andra människor.

Under de dryga 15 år som hon varit verksam har hon vidareutbildat sig fortlöpande om de senaste teknikerna och trenderna. Hennes mål är att genom sina behandlingar ge sina kunder ett bättre självförtroende och en känsla av styrka och skönhet.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Jenny Hanzon?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.