Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Nahal Agheli
Injektionsbehandlingar

Leg. Sjuksköterska Uppsala Universitetssjukhus 2006
Leg. Anestesisjuksköterska Röda Korset 2011

Som narkossköterska har Nahal  bl.a. arbetat på Karolinska Sjukhuset. 2014 började hon med estetiska injektioner och sedan 2016 har hon varit anställd på Akademikliniken; bl.a. med ansvar för utbildning av klinikens injektionssjuksköterskor i Sverige. Hon är även engagerad som utbildare för Galderma/Restylane och tidigare för IBSA/Profhilo. Hon kommer närmast från AK Stureplan.

Nahal har en smittsam, positiv utstrålning och ett säkert öga för det estetiska. Kombinerat med hennes gedigna erfarenhet och kunnande har det gjort henne till en av landets mest eftersökta behandlare inom estetiska injektioner.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Nahal Agheli?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.