Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Natasja Tanda
Auktoriserad Hudterapeut/Receptionist

Natasja är auktoriserad hudterapeut sedan 2013 då hon tog examen från Elisabeth-skolan. Natasja har 10 års erfarenhet inom skönhetsbranschen och har bland annat arbetat på Akademikliniken under åren 2015-2022. Natasja är även utbildad stylist och kommer närmast från modebranschen där hon bl. a. arbetat på Nathalie Schuterman och Nordiska kompaniet.

Professionalism, engagemang och ett brinnande intresse för skönhet, mode och hud gör Natasja till en uppskattad hudterapeut. I vår reception på The Faculty sprider hon glädje och värme då hon har en fantastisk förmåga att ta hand om varje kund på ett välkomnande sätt.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Natasja Tanda?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.