Just nu erbjuder vi gratis konsultation, ring 08-989000 eller boka här.
*Gäller ej konsultation hos plastikkirurg.

Just nu erbjuder vi gratis konsultation, du når oss på 08-989000 eller info@thefaculty.com. Detta erbjudande gäller inte konsultation hos plastikkirurg.

Therese von Post
Injektionsbehandlingar

Leg. Sjuksköterska Sophiahemmet 2011

Trots sina unga år har Therese en lång och gedigen erfarenhet inom estetisk hudvård och injektioner. Hon har ett särskilt intresse för hälsofrågor och är utbildad hälso- och livscoach. 2016 rekryterades hon till Akademikliniken och kommer där närmast från Stureplanskliniken.

Therese står för ett naturligt och sunt ideal och hon har en vänlig och positiv utstrålning. Hon lägger särskild vikt vid att lägga upp en behandlingsplan tillsammans med patienten för att skapa trygghet i behandlingen och en realistisk förväntan avseende behandlingens resultat.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Vill du boka en tid hos Therese von Post?

Boka tid

Vi finns här för dig

När vi blir äldre blir huden tunnare, får mindre lyster och spänst, och upplevs som plattare och mer rynkig. Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.